Via Pasta Bolognese

Fusilli & jauhelihakastike

Pasta Bolognese

Perinteinen, pitkään haudutettu ragù alla bolognese ja laadukas italialainen fusilli herkullisella pastajuustolla viimeisteltynä on lyömätön yhdistelmä. Al dente, naturalmente.

Hyvää ruokaa on ilo syödä ja tehdä.

Valmistamme Via-ateriat aina parhaista raaka-aineista. Ainutlaatuinen höyrykypsennys säilyttää maut tuoreina ja raikkaina. Ja kaikki tämä ilman säilöntäaineita.

Kuulet vihellyksen, kun ateriasi on parhaimmillaan.

Nauti ruokahetkestäsi!

Ravintoarvo 100 g

  • Energia 590 kJ / 140 kcal
  • Rasva 5,4 g
  • josta tyydyttynyttä rasvaa 1,7 g
  • Hiilihydraatit 16 g
  • josta sokereita 2,6 g
  • Proteiini 6,6 g
  • Suola 0,75 g

Ainesosat

Bolognese-kastike (vesi, suomalainen jauhettu porsaan- ja naudanliha 9 %, tomaattimurska, tomaattipyre, porkkana, sipuli, rypsiöljy, selleri , palsternakka, oliiviöljy, valkosipuli, punaviinietikka, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini (vehnä)), mausteet, basilika), pasta (durumvehnäjauho, vesi).
Juustoraastepussi 15 g: juusto.

  • P Runsasproteiininen
  • VL Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Poista kartonkikääre. Älä riko tai poista kulhon päällä olevaa kalvoa tai avaa venttiiliä ennen lämmitystä.
  2. Lämmitä annos mikroaaltouunissa 750 W 3-4 min tai kunnes kuulet vihellyksen. Huom! pakkauksen kalvo kohoaa lämmitettäessä.
  3. Anna lämmön tasaantua hetken. Poista muovikalvo varoen kuumaa höyryä.
  4. Sekoita annos ennen ruokailua.
  • Vaihtoehtoinen teksti