Via Greek Feta Pasta

Feta-kurpitsapasta

Via Greek Feta Pasta

Opa! Aidolla fetajuustolla maustetussa kermaisessa Via Feta- kurpitsapastassa maistuu Kreikka!
Myskikurpitsalla, pinaatilla ja kurpitsansiemenillä höystetty jyväpasta orzo tunnetaan Kreikassa nimellä kritharaki. Italiassa se on risoni, iso riisi. Al dente, naturalmente!

Hyvää ruokaa on ilo syödä ja tehdä.

Valmistamme Via-ateriat aina parhaista raaka-aineista. Ainutlaatuinen höyrykypsennys säilyttää maut tuoreina ja raikkaina. Ja kaikki tämä ilman säilöntäaineita.

Kuulet vihellyksen, kun ateriasi on parhaimmillaan.

Nauti ruokahetkestäsi!

Ravintoarvo 100 g

  • Energia 660 kJ / 158 kcal
  • Rasva 6,7 g
  • josta tyydyttynyttä rasvaa 3,5 g
  • Hiilihydraatit 19 g
  • josta sokereita 2,9 g
  • Proteiini 4,4 g
  • Suola 1,0 g

Ainesosat

Kastike (vesi, kurpitsasose (kurpitsa, sitruuna täysmehutiiviste), laktoositon kerma, appelsiinimehu, sipuli, jodioitu suola, oliiviöljy, muunnettu tärkkelys, valkosipuli, mausteet (mm. kaneli, fenkoli, kurkuma, oregano, mustapippuri, persilja), chili, timjami, emulgointiaine (E322), rypsiöljy, aromi), pasta (durumvehnä), kurpitsa 14 %, laktoositon fetajuusto 4 %, pinaatti, kurpitsansiemen.

Tuotenumero 7803
EAN 6409100078034

  • L Laktoositon

Valmistusohje

  1. Poista kartonkikääre. Älä riko tai poista kulhon päällä olevaa kalvoa tai avaa venttiiliä ennen lämmitystä.
  2. Lämmitä annos mikroaaltouunissa 750 W 3-4 min tai kunnes kuulet vihellyksen. Huom! pakkauksen kalvo kohoaa lämmitettäessä.
  3. Anna lämmön tasaantua hetken. Poista muovikalvo varoen kuumaa höyryä.
  4. Sekoita annos ennen ruokailua.
  • Via Beef Bulgogi ateriakuva
  • Via Bulgogi tarjoiluehdotus
  • Via Bulgogi tarjoiluehdotuskuva