Matka maapallon ympäri Via Tuoremaustetahnoilla

Via Tuoremaustetahnojen käytössä vain taivas on rajana. Teitpä sitten simppeliä kolmen raaka-aineen arkiruokaa tai vahvistat vaikka neljä tuntia hautuneen bolognesen makua – Vian uusilla maustetahnoilla onnistut taatusti.

Tästä ei enää Currykana helpommaksi muutu! 1. Ruskista kananpojan filee pannulla. 2. Lisää pannulle Via Yellow Curry -tuoremaustetahna ja kookoskerma. 3. Keitä riisi ja tarjoile. Näin syntyy näppärästi ja nopeasti täyteläinen kanacurry, joka hurmaa koko pöytäseurueen.

Helpoimmillaan ruoanlaitto on edellämainitunlaista. Via Tuoremaustetahnoja toki voi käyttää lukuisilla muillakin tavoilla. Tahnat toimivat niin kastikkeiden pohjina, makua syventävinä mausteina, keiton pohjana kuin kylmien kastikkeiden maustajina.

Viva Italia! Nopean bolognesen salaisuus on Via Pomodoro Rosso Paste -tuoremaustetahna. Maustetahnalla maustat tomaattikastikkeen helposti ja nopeutat ruoanlaittoasi hämmästyttävän paljon. Via Pomodoro Rosso -tuoremaustetahna on kuin tehty bolognesekastikkeeseen, mutta sitä kannattaa kokeilla myös keitoissa, kylmissä kastikkeissa, marinadeissa ja grillauskastikkeenakin.

Meksikolaiseen tunnelmaan pääsee myös nyt pienellä vaivalla. Via Mezcla Mexicali Paste sopii mainiosti erilaisiin kastikkeisiin, mutta ennen kaikkea lihojen ja äyriäisten marinadeissa se on todella herkullinen maun tuoja. Kokeile vaikka. Paista naudan jauheliha pannulla kypsäksi. Sekoita joukkoon maustetahna ja tarjoa tacojen täytteenä – toimii!! Myös tuoretomaattisalsa saa uuden elämän, kun siihen sekoittaa lusikallisen tai pari Mezcla Mexicalia. ¡Ay, caramba!

Via Herbes de Provence Paste tuoremaustetahnalla taiot raikkaan yrttisen ja valkosipulisen makumaailman pastoihin, kastikkeisiin ja risottoihin. Tai sekoita tuoremaustetahna oliiviöljyn kanssa grillattuihin kasviksiin ja kenties maailman maukkain lisukeruoka on valmis. Myös kermainen Provencen possupasta syntyy tästä maustetahnasta käden käänteessä.