Via kasvimaa

Kasvisten parhaat palat Kasvisten parhaat palat

Tätä on Via Kasvimaa: kasviksia kuin suoraan pellolta, mutta valmiiksi pestynä, kuorittuna ja pilkottuna. Yhdistä suosikkiruokiesi lisukkeiksi tai nauti sellaisenaan kypsennettynä – laadukkaat kasvissekoitukset huolella mietittyine mausteineen takaavat, että onnistut aina!

Tutustu tarinaamme

Uutta inspiraatiota kotikeittiöön

Kasvikset ovat hyvästä, mutta mitä niistä kokkaisi? Via Kasvimaa vastaa tähän arjen haasteeseen. Valikoimasta löydät herkulliset moneen taipuvat uunikasvikset ja -perunat sekä One Pot -kokkauskasvikset, jotka tarjoavat oikotien suosittuihin yhden padan ruokiin. Kokeile ja yhdistele mielesi mukaan!

Kokkaamisen iloa <3

Reseptipankistamme löydät lisää käyttöideoita ja vinkkejä!

Via Kasvimaan reseptit tuovat iloa, väriä ja makua ruokapöytään. Tykkäätpä sitten tutuista jutuista tai haluat kokeilla jotain uutta - Via Kasvimaan tuotteilla ja helpoilla resepteillä onnistut aina!

Enemmän väriä lautaselle

Via Kasvimaa tekee värikkään ja herkullisen ruoan kokkaamisesta nyt entistä helpompaa. Valmiiksi pilkotut kasvikset, kuten punajuuri, myskikurpitsa ja paprika tuovat lautaselle kaunista väriä ja paljon hyviä vitamiineja ja hivenaineita. Olit sitten fleksaaja, kasvissyöjä tai sekasyöjä, Via Kasvimaa sopii kaikille!

Vähemmän sotkua keittiössä

Unohda peseminen, kuoriminen ja pilkkominen – teimme sen puolestasi! Säästät käsiäsi, aikaasi sekä tiskiä. Jotta voisit keskittyä kokkaamisen hauskaan puoleen.

Estä hävikkiä

Nyt voit ostaa kasviksia valmiiksi prepattuna ja juuri sopivan määrän – ei enää jääkaapin perukoille unohtuneita nahistuneita kasviksen puolikkaita tai yrttejä!