Via Kasvimaa – Arvonnan säännöt

VIA KILPAILUSÄÄNNÖT

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT

 

Järjestäjä:

Kasviskonttori Oy (Lemminkäisenkatu 48, 20520 Turku), myöhemmin ”KK”. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

 

Osallistuminen:

Arvontaan voi osallistua jättämällä pyydetyn kommentin Vian Facebook-julkaisun tai Vian Instagram-julkaisun kommenttikenttään. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat kuluttajat. KK:n ja muiden sellaisten yhtiöiden työntekijät, jotka ovat mukana tämän arvonnan järjestelyjen kanssa, eivät ole oikeutettuja palkintoon. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä. KK:lla on oikeus poistaa tai jättää asiaton materiaali julkaisematta.

 

Arvonnan ajankohta:

Arvontaan voi osallistua7.-15.3.2023 välisenä aikana.

 

Voittajan valinta ja palkinto:

Arvonnan palkintoina arvotaan Vian Facebook-julkaisua ja/tai Instagram-julkaisua kommentoineiden kesken viisi vähittäiskaupan lahjakorttia á 20€, jolla voittaja voi lunastaa itselleen Via Kasvimaa-tuotteita. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi hyödykkeiksi. Voitosta ilmoitetaan voittajille Vian Facebook- ja Instagram-sivuilla kilpailuajan päätyttyä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon (14 päivän) kuluessa voitosta ilmoittamisesta, palkinto voidaan arpoa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

 

Järjestäjän vastuu:

KK ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Facebook tai Instagram eivät ole osallisena kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen.

 

Tietosuoja:

Käsittelemme markkinointiarpajaisten yhteydessä antamiasi henkilötietoja markkinointiarpajaisten toteuttamiseksi, arvonnan suorittamiseksi sekä ollaksemme yhteydessä markkinointiarpajaisten voittajaan/voittajiin. Poistamme henkilötietosi kilpailun toteuttamisen jälkeen.