Aasialaishenkinen uunikirjolohi

3-4 annosta
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 15 min aktiivinen / 30 min kokonaisaika
Aasialaishenkinen uunikirjolohi on helppo ja terveellinen yhden vuoan ruoka, joka valmistuu kädenkäänteessä! Via Kasvimaan Itadakimasu- kasvissekoituksen raikkaat värit saavat veden herahtamaan kielelle. Kokeile jo tänään!
Ainekset
1 pkt Via Kasvimaa Itadakimasu -kasviksia aasialaisittain
1 kirjolohifilee
1 lime
seesamiöljyä
seesaminsiemeniä
suolaa maun mukaan
Ohje
Asettele lohifilee uunivuokaan keskelle ja levitä Itadakimasu -kasvikset reunoille. Sivele lohen pintaan seesamiöljyä ja ripottele päälle seesaminsiemeniä sekä suolaa. Paista uunissa 150 asteessa noin 15 -20 min ja anna vetäytyä hetki folion alla. Leikkaa limestä lohkoja ja tarjoile uunilohi niiden kanssa.
Vinkki: Leikkaa filee annospaloiksi ja aseta uuniin nahkapuoli ylöspäin niin saat kauniin pinnan ja annostelu on helpompaa.