Grillikasvikset bagna cauda -dipillä

2-3 annosta
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 5 min aktiivinen / 20 min kokonaisaika

Bagna cauda tarkoittaa sananmukaisesti kuumaa kylpyä. Italialainen lämmin dippikastike saa makunsa valkosipulista, sitruunasta ja anjoviksista, joiden tilalla voi käyttää myös sardelleja. Testaa dippiä Via Kasvimaan Toscana -grillikasvisten kylkeen!

Ainekset

1pkt Via Kasvimaa Toscana grillikasvikset 400 g
1rkl rypsiöljyä
0,5dl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 prk anjoviksia 100g
1,5 tl sitruunankuorta
2 tl misotahnaa
mustapippuria

Ohje

Poista pakkauksen kansi ja kypsennä Via Kasvimaa Toscana -grillikasvikset ohjeen mukaan. Odotellessa valmistele bagna cauda -kastike. Mittaa kattilaan öljy, valkosipuli ja misotahna. Nosta liedelle ja kuumenna noin 3 minuuttia. Lisää loput aineet ja soseuta sauvasekoittimella.

Vinkki: Tarjoile bagna cauda kuumana. Dippaa siihen grillikasviksia ja grillattua leipää. Halutessasi voit käyttää loput kastikkeet seuraavana päivänä esimerkiksi pastan kastikkeena.