Bataatti-perunaranskalaiset ja Njuda-ananasdippi

2-3 annosta
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 5 min aktiivinen / 20 min kokonaisaika

Via Kasvimaan Rane -bataatti-perunaranskalaiset valmistuu nopeasti ja sopivat niin pikkusuolaisennälkään kuin lisukkeeksi. Valmista kylkeen helppo Njuda-ananasdippi!

Ainekset

1 pkt Via Kasvimaa Rane maalaisranskalaiset
1 dl majoneesia
1 prk ananasmurskaa 227g/ 140g
2rkl njuda tahnaa
korianteria

Ohje

Valmista Via Kasvimaa Rane -maalaisranskalaiset pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita njuda majoneesin joukkoon sauvasekoitinta apuna käyttäen. Lisää valutettu ananasmurska ja hienonnettu korianteri. Valmista tuli!

Vinkki: Käytä vegaaniseen vaihtoehtoon vegaanista majoneesia sambal oelek -tahnaa tai sriracha-kastiketta