Juuresgratiini

4 annosta
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 5 min aktiivinen/ 25 min kokonaisaika

Ainekset
1 pkt Via Kasvimaa Kesäiset grillijuurekset
1 pkt Kariniemen grillilankku kalkkunasta n. 600g
100g vuohenjuustoa
30g saksanpähkinöitä
rypsiöljyä
kevätsipulia
oliiviöljyä
suolaa oman maun mukaan

Ohje
Ota Kalkkunan grillilankku huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Kypsennä grillissä kypsäksi miedolla lämmöllä n. 20 min välillä käännellen. Voit paistaa kalkkunan myös paistinpannulla tilkassa öljyä n. 15-20 min välillä käännellen. Kääri folioon ja anna vetäytyä kunnolla ennen viipalointia.
Kypsennä Via Kasvimaa Kesäiset grillijuurekset pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää puolessa välissä joukkoon paloiteltu vuohenjuusto ja rouhitut pähkinät. Viimeistele esimerkiksi kevätsipulilla tai persiljalla.

Tuunaus/tarjoiluehdotukset:
Vaihtelua reseptiin saa, kun vaihtaa juuston ja pähkinät toisenlaisiin esim. homejuustoon ja hasselpähkinöihin tai cheddariin ja suolapähkinöihin. Kokeile erilaisia yhdistelmiä rohkeasti!