Maalaisranskalaiset savupaprika-aiolilla

2-3 annosta
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 5 min aktiivinen / 15-20 min kokonaisaika
Ihan kingii settii! Via Kasvimaan valmiiksi maustetut Rane bataatti-perunaranskalaiset sopivat joka tilanteeseen: valmista ne lisukkeeksi tai naposteluun. Raneja kannattakin aina olla paketti jemmassa jääkaapissa äkillistä näläntunnetta selättämään. Valmistat ranet kätevästi uunissa tai Air Fryerissä. Samalla, kun ranet kypsyvät, valmistat niille herkullisen savupaprika-aiolin oheisen ohjeen mukaan.
Ainekset
1 kpl Via Kasvimaa Rane Maalaisranskalaiset
Savupaprika-aioli
1 dl majoneesia
1 tl savupaprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi raastettuna
Ohje
Laita ranskalaiset uunipellille ja lisää öljyä maun mukaan. Kypsennä uunissa 225 °C n. 20 min, kunnes ranskalaiset ovat kypsiä. Sekoita puolessa välissä kypsennystä ja lisää suolaa maun mukaan. Airfryerissä 180 °C n. 15 min.
Sekoita majoneesi, savupaprikajauhe ja raastettu valkosipulinkynsi kulhossa keskenään. Anna maustua noin 15 min.
Ja sitten – ei muuta kuin ääntä kohti!