Marokkolaiset porkkanat

2 annosta
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 10 min aktiivinen / 1 h kokonaisaika
(sopii kasvissyöjille, soijaton, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä selleriä)

Paahdetut porkkanat saavat uutta ytyä, kun ne maustetaan marokkolaisittain. Hyödynnä valmistuksessa helppoa Via Kasvimaa Trikolori porkkanasekoitusta. Tahinin voi halutessaan korvata, vaikka majoneesilla.

Ainekset

1 pkt Via Kasvimaa Trikolori porkkanasekoitus
1 purkki tahinia tarjoiluun
25 g voita
½ sitruunan mehu
4 tähtianista
2 rkl ruskeaa sokeria
¼ rkl jauhettua kanelia
ripaus cayennepippuria
suolaa
mustapippuria

Ohje

Sulata voi kattilassa. Sekoita joukkoon ruskea sokeri, sitruunamehu, tähtianikset, kaneli ja cayennepippuri. Valele porkkanat voiseoksella. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä marokkolaiset porkkanat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile tahinin kera.