Myskikurpitsapasta saksanpähkinällä ja sinihomejuustolla

2 annosta
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 30 min aktiivinen/ 40 min kokonaisaika
Tämä herkullinen kurpitsapasta sulaa suussa! Pähkinät tuovat kivaa rapsakkuutta, ja kermainen sinihomejuustokastike kruunaa tästä pastasta kulinaristin ykkösherkun!
Ainekset
1 pkt Via Kasvimaa Oranssi myskikurpitsapaloja
TAI
2 pss Via Kasvimaa Myski kurpitsakuutioita
150 g valitsemaasi pastaa (esimerkiksi strozzapreti)
Saksanpähkinöitä oman maun mukaan
Sinihomejuustokastike
2 rkl rypsiöljy
1 keltasipuli
2 valkosipulinkynttä
4 dl vispikermaa
60 g sinihomejuustoa
Rouhaisu pippuria
½ sitruunan mehu
Ohje
Kypsennä Oranssi myskikurpitsapalat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
Jos käytät Via Kasvimaan pussituotetta, kypsennä kurpitsat 200-asteisessa uunissa noin 40 min.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Valmista sinihomejuustokastike: Aloita kuullottamalla sipuli ja valkosipuli rypsiöljyssä.
Lisää kerma ja keitä kastiketta kevyesti kasaan noin 5-10minuuttia.
Lisää aurajuusto, rouhaisu mustapippuria (maun mukaan) ja sitruunamehu.
Sekoita kypsä pasta, kypsä kurpitsa ja kastike keskenään sekaisin.
Koristele saksanpähkinöillä.
Nauti!