Nachot Texmex-kasviksilla

2-3 annosta
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 5 min aktiivinen / 20 min kokonaisaika

Nachot ovat Meksikosta peräisin olevia juustokuorrutettuja tortillalastuja. Nachojen keksijänä pidetään meksikolaista Ignacio Anayaa, joka tarjoili lempinimensä mukaisia nachoja vuonna 1943. Sittemmin nachoista on tullut suosittuja ympäri maailmaa. Me tuunasimme nachoille herkulliset lisukkeet Via Kasvimaa Texmex -kasvisten kera!

Ainekset

1 pkt Via Kasvimaa Texmex grillikasvikset 400 g
1 prk papuja suolaliemessä 380g / 230g
1 prk salsaa 320g
50g juustoraastetta
nachoja

Ohje

Kypsennä Via Kasvimaa Texmex -grillikasvikset pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää foliovuokaan pavut sekä salsa ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Lämmitä vielä grillissä kunnes juusto sulaa.

Vinkki: Tämä täyte sopii hyvin tarjoiltavaksi nachojen kanssa, mutta sen voi myös laittaa tacojen täytteeksi. Mikäli kasvistäytettä jää yli, voi loput kääräistä tortillalettujen sisään. Asettele kääröt vuokaan ja ripottele pinnalle juustoraastetta.  Paista 200 asteessa noin 10 -15 min. Tarjoile enchiladat heti.