Parmesaanigratinoidut uuniporkkanat

4 annosta
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 20 min aktiivinen / 1 h 10 min kokonaisaika
(soijaton, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä selleriä)

Parmesaanilla gratinoidut porkkanat ovat täydellinen lisuke erilaisille kala- ja liharuoille. Valmista tämä herkku helposti Via Kasvimaa Trikolori -porkkanasekoituksesta. Annoksen viimeistelee tuore lehtipersilja.

Ainekset

1 pkt Via Kasvimaa Trikolori
1 dl raastettua parmesaania
2 valkosipulinkynttä viipaleina
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl pankojauhoja
suolaa
mustapippuria
parmesaania viimeistelyyn
(tuoretta lehtipersiljaa viimeistelyyn)

Ohje

Sekoita porkkanoihin valkosipuliviipaleet. Pirskota päälle oliiviöljy, suola ja pippuri. Sekoita porkkanoiden joukkoon parmesaaniraaste ja pankojauhot, kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan. Viimeistele parmesaaniporkkanat ohuella kerroksella parmesaania ja halutessasi lehtipersiljalla. Tarjoile lisukkeena haluamallesi lihalle tai kalalle.