Pikkuset ja järvikalamoussea

4 annosta
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 5 min aktiivinen / 20 min kokonaisaika

Ainekset

1 pkt Via Kasvimaa Pikkuset
1 prk ranskankermaa (200 g)
1 kpl sitruuna
mustapippuria
tilliä
1 kpl punasipulia
suolaa oman maun mukaan

Ohje

Kypsennä perunat pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista järvikalamousse odotellessa. Vatkaa ranskankerma kuohkeaksi ja lisää joukkoon pieneksi leikattu punasipuli sekä hienonnettu tilli. Sekoita joukkoon valutettu järvikalasäilyke. Mausta sitruunankuorella, suolalla ja mustapippurilla.

Tuunaus/tarjoiluehdotukset:

Kalamoussen voi tehdä myös vaikka itse pyydystetyistä kypsennetyistä kaloista tai halutessasi voit käyttää myös muita kalavalmisteita, kuten graavi- tai savulohta.