Ratatouille appelsiinilla ja fetalla

3-4 annosta
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 5 min aktiivinen / 20 min kokonaisaika

Kaakkois-Ranskan provencelaisen keittiön herkku ratatouille saa ihanaa raikkautta appelsiinista! Päälle murustettu feta kruunaa paistoksen.

Ainekset

1pkt Via Kasvimaa Ratatouille -kasviksia
1 appelsiini
150g fetaa
1 rkl oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa maun mukaan
rucolaa

Ohje

Kumoa ratatouille -kasvikset vuokaan. Kaada päälle oliiviöljyä ja pyörittele. Murenna päälle fetajuusto ja asettele pinnalle appelsiinisiivut.
Paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Lisää uunin jälkeen joukkoon rucolaa. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

Vinkki: Fetajuuston sijaan voit halutessasi käyttää esimerkiksi vuohenjuustoa tai vegaanista kreikkalaistyyppistä juustoa.