Ratatouillefrittata halloum-juustolla

4 annosta
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 30 min aktiivinen / 45 min kokonaisaika
(sopii kasvissyöjille, soijaton, ei sisällä selleriä)

Frittata on italialainen munakkaan tapainen ruokalaji. Se muistuttaa espanjalaista tortillaa. Frittata voidaan valmistaa ilman täytettä tai käyttää täytteenä lihaa, juustoa, vihanneksia tai pastaa, ja se maustetaan usein mausteyrteillä. Tässä reseptissä hyödynnetään Via Kasvimaa Ratatouille kasviksia.

Ainekset

1 kpl Via Kasvimaa Ratatouille kasvikset
6 kananmunaa
100 g paloiteltua halloumijuustoa
100 g kirsikkatomaatteja
2 dl kermaviiliä
2 tl suolaa
mustapippuria
(tuoreita yrttejä koristeluun)

Ohje

Sekoita kulhossa kananmunat, kermaviili, halloumijuusto ja suola sekä pippuri sekaisin.

Paista kasvikset pannulla. Halkaise kirsikkatomaatit puoliksi ja lisää ne pannulle. Lisää kermaviili-kananmuna-halloumseos kasvisten kanssa pannulle ja kypsennä uunissa 180-asteessa noin 15 min. Jos sinulla ei ole uuninkestävää pannua, voit siirtää massan uunivuokaan. Koristele valmis frittata halutessasi tuoreilla yrteillä.