Wokatut kasvikset ja kanan rintafileetä

3 annosta
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 25 min aktiivinen / 25 min kokonaisaika

Wokatut kasvikset syntyy nopeasti ja vaivattomasti Via Kasvimaan Itadakimasu-kasvissekoituksella. Jotta kasvikset pysyvät rapsakoina, pitää wokkipannun olla todella kuuma. Muistathan, että kasviksia voi wokata myös pienemmissä erissä, jolloin pannu pysyy tarpeeksi kuumana ja kasviksista tulee rapeita. Annosta ryydittämään paistetaan valkosipuli-timjami-marinoituja kanan rintafileitä.

Ainekset

1 kpl Via Kasvimaa Itadakimasu -kasviksia aasialaisittain
1 pkt Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami 590 g
2 rkl satay-kastiketta
0,5 dl suolapähkinöitä
3 dl riisiä
vettä

 

Ohje

Laita riisi keittymään pakkauksen ohjeen mukaan.

Paista kananpojan rintafileet tilkassa rypsiöljyä molemmin puolin kauniin värisiksi. Laita pannun päälle kansi tai toinen pannu ylösalaisin kanneksi ja anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes kananpoika on mehukkaan kypsää. Anna vetäytyä hetki.

Freesaa kasviksia wokkipannussa tilkassa seesamiöljyä noin 15 min. Jos käytät kypsennykseen Air Fryeriä, aseta lämpötila 200-asteeseen ja anna kasvisten kypsyä noin 8 min.

Sekoita kasvisten joukkoon satay-kastike ja suolapähkinät.

Annostele lautasille riisi, kasvikset ja kana ja nauti makuelämyksestä!