Via Risotto Parmigiano

Pekoni-parmesaanirisotto

Risotto Parmigiano

Risoton kermainen koostumus syntyy italialaisesta arborioriisistä.

Klassikon maustavat savupekoni ja täyteläinen parmesaanijuusto.

Hyvää ruokaa on ilo syödä ja tehdä.

Valmistamme Via-ateriat aina parhaista raaka-aineista. Ainutlaatuinen höyrykypsennys säilyttää maut tuoreina ja raikkaina. Ja kaikki tämä ilman säilöntäaineita.

Kuulet vihellyksen, kun ateriasi on parhaimmillaan.

Nauti ruokahetkestäsi!

Ravintoarvo 100 g

  • Energia 759 kJ / 182 kcal
  • Rasva 10,0 g
  • josta tyydyttynyttä rasvaa 4,6 g
  • Hiilihydraatit 15 g
  • josta sokereita 1,4 g
  • Proteiini 6,2 g
  • Suola 0,90 g

Ainesosat

Keitetty riisi, vesi, pekoni 9 % (suomalainen porsaanliha, jodioitu suola, glukoosi, sokeri , hapettumisenestoaine [E301], mausteet, aromit, säilöntäaine [E250]), kerma, herne, sipuli, parmesaanijuusto 4 %, sitruunamehu, juusto, oliiviöljy, modifioitu maissitärkkelys, valkosipuli, sokeri, jodioitu suola, maissimaltodekstriini, emulgointiaine (lesitiini), persilja, dekstroosi, mausteet (lipstikka, sipuli, mustapippuri, rakuuna, porkkana, valkosipuli, laakerinlehti, persilja, rosmariini, timjami), aromit (umami, liha, kasvis), rypsiöljy, karamellisoitu sokeri, väri (karotenoidit).

  • PP Proteiinipitoinen
  • VL Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Poista kartonkikääre. Älä riko tai poista kulhon päällä olevaa kalvoa tai avaa venttiiliä ennen lämmitystä.
  2. Lämmitä annos mikroaaltouunissa 750 W 3-4 min tai kunnes kuulet vihellyksen. Huom! pakkauksen kalvo kohoaa lämmitettäessä.
  3. Anna lämmön tasaantua hetken. Poista muovikalvo varoen kuumaa höyryä.
  4. Sekoita annos ennen ruokailua.
  • Vaihtoehtoinen teksti