Paistettua kananpoikaa ja Via Risotto Pollo Limonello

Via Risotto Pollo Limonello on täydellinen ateria esimerkiksi kevyenä lounaana. Isompaan nälkään saat loihdittua ravintolatason annoksen paistamalla risoton lisäksi mehevää kananpojan fileepihviä.

Ainekset

1 paketti Via Risotto Pollo Limonello
1 Kariniemen kananpojan fileepihvi
1 valkosipulin kynsi
2 oksaa timjamia
1 rkl voita
1 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Ohje

Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja lisää siihen voi, rypsiöljy, valkosipuli ja timjami. Kun voi alkaa vaahtoamaan, lisää pannulle kananpojan fileepihvi. Paista molemmin puolin noin 3 minuuttia välillä voivaahdolla valellen, kunnes kana on mehevän kypsää. Mausta suolalla ja vastarouhitulla mustapippurilla. Lämmitä risotto mikroaaltouunissa, kunnes paketti viheltää ja risotto on kuumaa. Nauti risotto mehukkaan kananpojan kera.